perjantai 12. kesäkuuta 2015

Arkipalat

Viikon treffit. Ehdottomasti maanantaille sovitut lenkkitreffit hyvän ystävän kanssa. Miten voikin tunnin lenkki mennä niin nopeasti, emmekä päässeet kuin vasta alkuun jutuissamme. Tietysti kun (liian) harvoin näkee, niin tarinaakin riittää kerrottavaksi.

Viikon kahvipöytä keskustelu. Työkaverin kanssa käyty pitkä keskustelu kahvipöydässä. Lähtien liikkeelle mieleisten vaatteiden löytämisen vaikeudesta, ikäkriisiin ja lopulta päätyen hankaliin ihmissuhteisiin ja ihmisiin pettymiseen. Tärkeitä aiheita jokainen ja ihanaa kun on ihmisiä joiden kanssa voi jakaa myös niitä synkempiäkin ajatuksia.



Viikon verkkokauppa ostos. Liittyen edelliseen. Ja aika moneen aikaisempaan postaukseen. Eli siihen, kun sinivalkoraidallinen on lähes villeintä mitä kaapistani löytyy. Tilasin tässä taannoin kesäksi kukkamekon itselleni. Jospa sitä rohkenisi käyttää, jos kerran uskallan leopardihousujakin käyttää :)

Viikon odotus. Mieli karkaa jo tulevaan kesälomaan, vaikka kaksi viikkoa töitä jäljellä. Ensi viikko on melko tiivis, mutta sitten helpottaa. Pieni katko tulee niin tarpeeseen, vaikka työ kivaa ja mielenkiintoista onkin.

Sellaiset arkipalat tältä viikolta. Huominen lauantai menee töissä ja illan kruunaa teatteri-esitys. Mukavaa viikonloppua ja nauttikaa huomiselle luvatusta lämmöstä!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti