sunnuntai 24. elokuuta 2014

Friday I'm in love

Loman jälkeisessä arjen alkamisessa on sitten kuitenkin hyviä puolia. Perjantait. Lomalla kaikki on loputonta sunnuntaita tai maanantaita (vähän riippuen miten loma menee). Mutta melko säännöllistä päivätyötä tekevälle perjantait ovat viikonlopun aloituksen päiviä. Ja jos kulunut viikko ei ole kaikkia mehuja tiristänyt, on tätä päivää mukava juhlistaa jotenkin.

Pikainen siivous kotona, kaupassa käynti, viikoloppukukan ostaminen itselle ja hyvää iltapalaa. Bonuksena sain myös seuralaisen viikonlopuksi <3


 

 Rakastan leikkokukkia ja ostankin niitä itselleni aina silloin tällöin. Yleensä nappaan kimpun ruusuja tai neilikoita ruokaostosten yhteydessä, mutta nyt kävin paikallisessa kukkakaupassa. Ja mukaan tarttui vain yksi kukka. Tosin sitäkin näyttävämpi. Ihana!Radio päälle, tilkka viiniä ja iltapalan valimistukseen. Listalla chili-feta-lihapullia, valkosipulileipää ja hedelmäistä halloum-salaattia.Ehkä paras tapa viettää perjantai-iltaa. Ajoissa nukkumaan ja aamulla rauhallinen herääminen uuteen päivään. Me like!


M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti