perjantai 7. helmikuuta 2014

Sairasta

Heissan!
Täällän on keskiviikosta saakka sairastettu. Minä heräsin yöllä tunteeseen, että olisi kuumetta ja Isompi oli aamulla kuumeessa. Ja muutamaa tuntia myöhemmin Pienempi piti hakea päiväkodista kuumeen vuoksi. Huumori koetuksella. 

Nyt toivon, että aika on tehnyt tehtävänsä ja tauti alkaisi olla voiton puolella. Pienempi on tervehtynyt jo eilen, mutta me toiset emme. Lapset on ollut melko hunningolla. Itsellä kuume sahannut ja kaatanut sänkyyn. Kuumeettomat hetket olen yrittänyt olla jonkinlainen huoltaja. Eilen Pienempi nukahti yöunille sohvalle ilman iltapalaa. Tänään aamulla oltiin hetki hereillä yhdessä kunnes kuume taas kaatoi minut sänkyyn. Heräsin siihen kun Pienempi sanoi, että on nälkä. Nopeat hoksottimet hänellä, kun seuraavaan hengenvetoon totesi, että voi tehdä itse aamupalan. 

Sain sen verran voimia, että kävin suihkussa ja pelasin Pienemmän kanssa Kimbleä. Isompi heräsi hetki sitten, ja suurin piirtein ensimmäinen lause oli "tekisi mieli jäätelöä". Ja sitähän järjestyi. Jos kerran joku maistuu, niin sitä on syötävä.


Sairastuvan ruokahuolto ja viihdykkeet

Mutta kerrankin pienemmällä aikaa leikkiä legoilla, kyllästymiseen saakka.
Parantumisiin!
(ehkä sitä jätskiä itsekin...)

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti