tiistai 28. heinäkuuta 2015

No hei taas

Kai se on hyvän loman merkki kun ei ole tietokoneelle oikestaan ehtinyt ja siksipä täälläkin ollut hiljaista. Ennen lomaa olin siinä uskossa, että ei tässä mitään kummempia. Yksi Tallinan reissu ja muutaman päivän Budapestin vierailu. Että muuten sitten ollaan ja ihmetellään. Laukkuja on purettu ja pakattu ja tehty ex tempore-juttuja, niitähän kesään aina kuuluu. Kerrankin on niin väljää, että voi jättää sattumalle myös oma osuutensa.

Tämä viikko ollaan vielä lomalla ja ensi viikolla laskeudutaan arkeen vähitellen. Lapset tosin saavat vielä jatkaa lomaansa koulun alkuun saakka, ja sitten meillä alkaakin uusi ja jännittävä arki kahden koululaisen perheenä. Reput ostettiin ja parturissa käytiin, vähitellen valmistautumista uusiin tuuliin.
Mutta mansikat on pakastamatta ja mustikat keräämättä eli tekemistä riittää tälle viikollekin. Palailen kesäkuvin myöhemmin, niitä on kameran muistikortilla satoja eli perkaaminen kestää hetkisen :)

Ihanaa viikkoa!
M

2 kommenttia:

  1. Onko noi kuvat oikeesti tältä kesältä?!? Hyvin on lavastettu tai vaihtoehtoisesti tiedän tasan tarkkaan, että kuvat on heinäkuun ekalta viikolta..

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne tältä kesältä on eikä edes ensimmäiseltä lomaviikolta. Tosin eivät ole Suomestakaan vaan Pärnusta. Ja muistaakseni kuvan otosta kuluin noin 20min kunnes satoi kaatamalla vettä :)

    VastaaPoista