tiistai 16. helmikuuta 2016

Kevätpäivitys

Heissan!
 
Varma seuraus lisääntyneestä valosta on jonkinlaisen pesänrakennusvietin herääminen. Tai kai sitä sisustamiseksi voi myös kutsua. Koska neliöt ovat rajalliset ja koti ei oma, ei ihan huikeita muutoksia voi tehdä, mutta aina jotain pientä. Eli ainakin se sisustusklassikko eli uudet päälliset sohvatyynyihin.

Olen aikaisemmin ollut hyvinkin kiinnostunut kodin sisustamisesta, mutta nyt kiinnostus on vähän hiipunut. Johtuen ehkä juuri edellämainituista syistä. Ja jotenkin se jatkuva uuden tavaran haaliminen kotiin ei tunnu edes mielekkäältä. Tietysti näillä pienilläkin muutoksilla saa aikaan muutosta, mutta omassa kodissa tuntuvat huonekalut olevan juuri oikeilla paikoillaan ja systeemi on toimiva.
 
Värimaailma otettiin päivitetyistä pallovaloista. En voinut vastustaa näitä kun näin uudet värit paikallisen sisustusliikkeen fb-sivuilla. Ja alitajunta oli ilmeisesti löytänyt nämä värit, koska aikaisemmin ostamani kynttilä toistivat samaa kaavaa.

Niin kliseistä kuin se onkin, niin kyllä vain pienillä muutoksilla saa jo aikaan tunteen siitä, että koti on muuttanut hieman muotoaan ja kevään valo saa tulla.
Tosin keväällä on yksi sisustusvinkki ylitse muiden, ikkunoiden pesu.
Sitä inspiraatiota odotellessa nautin näistä heleistä sävyistä.   
Mikä on sinun värisi tänä keväänä?
Värikästä viikkoa sinulle!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti