perjantai 19. heinäkuuta 2013

L-o-m-a-l-l-a

Heissan höpöt!
Täällä ollaan, vaikka suosikkibloggaaja on vähän nuukasti päivittänyt tätä foorumia. Tai oikeastaan mitään sosiaalista mediaa. Koska en omista (edelleenkään enkä todennäköisesti vielä pitään aikaan) huippuhienoa puhelinta, niin olen ollut epäsosiaalinen somelainen.

 Olen kuullut hassuja tarinoita siitä kuinka jotkut käyvät päivittäin katsomassa onko pyykkäri päivittänyt mitään. Eräskin fani käy katsomassa tätä blogia vaikka tietää etten ole edes kotona. Hassuja ihmisiä.

Kaikenlaista pientäkivaa on kuulunut kesälomaan. Mukavia muistoja, uusia seikkailuja, elämyksiä syksyn varalle säilöttäväksi. Aina en ole jaksanut kuvata, mutta jotain on kameran muistikortille kertynyt. Laitan päivityksiä ja kuvia vähän myöhemmin enemmän, sopiiko?

Ja vinkki kaikille elektroniikka yrityksille jotka seuraavat tätä blogia. Tarvitsisin kannettavan tietokoneen, älypuhelimen ja järkkärikameran. Voi ottaa sähköpostilla yhteyttä ja lähettää. Lupaan käyttää niitä blogin kirjoittamiseen.

Kuvan liittäminen ei nyt onnistu. Yrittänyt olen ja sillä aikaa imuroinu ja pessyt vessan. Kone ei vaan jaksa pyörittää tai sitten vika oli kuvassa ja siinä olevassa mallissa :)

Eli nyt vain tekstipostaus, ens kerralla kuvat.
*****
En halunnut luovuttaa ja teksti jäi luonnoksiin. Uusi päivä, uusi huomen, uusi yritys ja viimein onnistuu!

Pikaisiin jälleennäkemisiin!
 
Miiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti