sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kotona

Olen ehdottomasti koti-ihminen. Tai mitä se nyt sitten tarkoittaakaan. Viihdyn kodissani ja pieni puuhastelu on mukavaa. Joskus tietysti kotityöt ovat kahden kiireen välissä olevaa pakko pullaa. Mutta joskus on aikaa leipoa sitä oikeaa pullaakin. Etenkin nyt kun sain hankittua itselleni uuden pöydän keittiöön, sujuu pullan leipominen vähän helpommin. Edellisen pöydän aikana ei ollut työ- ja laskutilaa tarpeeksi pullan leipomiseen, mutta nyt on.

Muutenkin pidän keittiön pöydästä esineenä. Parhaimmilaan keittiö on kodin hermokeskus ja yleensä juhlissakin parhaat hetket on keittiössä. Mutta omassa kodissani pidän muistakin kohdista ja niitä kuvailin tännekin. Valitettavasti tilaa on rajallisesti toteuttaa ihan kaikkia ideoita ja ostaa kaikkia vanhoja huonekaluja (sekä niitä "mä maalaan tän joskus-projekteja")

Tässä teille muutama kuva kodista ja mun lempparipaikoista täällä.Keittiön ja koko kodin hermokeskus.Eteisen risteysasemaKynttilöitä pitää olla tarpeeksi Tällaista meillä. Kiva kun kävit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti