tiistai 13. elokuuta 2013

Päivän asu

Tässä postauksessa ei ole kuvattuna minun päivän asua, vaikka otsikko niin antaisi ymmärtää. Päivän asu-postaukset ovat yksi omista kategoriasuosikeista blogeista. Siinä on jotain ihailtavaa. Että on hienoja vaatteita ja kekseliäitä yhdistelmiä, että on sellainen kroppa ja kasvot joita voi esitellä julkisesti ja vielä aikaa kuvata eri kokonaisuuksia. Luen paljon päivän asu-postauksia ja saan niistä vinkkejä itselleni. Ja uusin some-valtaus itselläni on Pinterest. Käyttöä vielä opettelen, mutta parin seinän seuraajana minulle tulee valtavasti inspiroivia kuvia.

Ja vielä selvennykseksi aiheseen, minä rakastan vaatteita. En vain voi sille mitään. Ja tuntuu, että viimein olen löytänyt oman tyylin. Tai ei se ehkä mitenkään omaperäinen ole, mutta sen millaisissa viihdyn. Tykkään mekoista, mutta minussa on myös farkkutyttö. Lady ja tyttömäinen, vähän hienohelmaa. Ja enemmän klassinen (joku voisi sanoa, että tylsä) kuin pintamuoti.


Pian alkaa olla aika laittaa kesähepeneet laatikkoon ja katsoa mitä kaapissa on talven varalle. Vähän haikeaa, mutta ilolla tervehdin taas neulemekkoja ja tummempia sävyjä. Pitäisi käydä kaapit läpi, ottaa kaikki potentiaalinen esille ja miettiä valmiita yhdistelmiä. Ja oikeastaan en tarvitsisi tulevan syksyn ja talven varalle muuta kuin mustat saapikkaat ja neuletakin. Siinä onkin haaste. Pärjäisinkö oikeasti vain näillä hankinnoilla? Voisihan sitä yrittää...

Ehkä sen "oikean" päivän asu-postauksenkin vielä joskus teen.

Tällaiset höpinät tällä kertaa, seuraavalla kerralla sitten jotain muuta!

MiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti