tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kevätkuteet

Eletään vaikeita aikoja. En osaa pukeutua tähän vuodenaikaan tai sitten minulla vain ei ole huhtikuun vaatteita. Talvivaatteet on väriltään musta-harmaa-valkoinen ja villamekkoja on pidetty monta kuukautta putkeen eli tekee mieli jotain muuta.

Kesävaatteet on vielä, no, liian kesäisiä. Kaupat on täynnä keväisiä värejä, mutta minä en vain löydä omaani. Joka vuosi tähän samaan aikaan haluaisin pukeutua värikkäämmin. Jajoka vuosi olen samassa tilanteessa.

Tässä taannoin suunnistin vaatekaupoille yhden mantran kanssa "out of the box, out of the box"... Etsi jotain mitä et normaalisti ostaisi, revittele, kuvittele olevasi joku muu, joku jolla on enemmän mielikuvitusta.

Yritin, pinnistelin ja katselin ympärilleni ennakkoluulottomin silmin. Jotain se tuotti. Aika näyttää tuliko hitti vai huti. 


Kriteerinä oli värikkyys ja kevätmielisyys. Työ- ja vapaa-ajankäyttöön sopiva. Yhdisteltävyys. Tämä täytti kriteerit ja oli jotain mitä minulla ei ole ollut. 
Sopii farkkujen tai mustan kynähameen kanssa, kesällä mustat shortsit ja aurinkolasit. Neuletakki päälle ja tarkenee jo nyt.

Kuosi on vähän "villi", mutta otin tietoisen riskin.

Toinen hankinta oli myös osastoa "villi". Jotenkin eläinkuosit kolahtaa. Ja tämän yksilön kohdalla palasin kauppaan kun ajattelin olevani ihan nynny jos en uskalla. Ja on tämä aika hieno, ja vähän rock. Mitä tuumaatte, olisiko näistä kevätvaatekaapin piristäjäksi?

M

2 kommenttia:

  1. Ei voi olla totta, katsoin samaa paitaa (varmaan samana viikonloppunakin) ja juuri samalla ajatuksella, että nyt nainen jotain muuta. Mutta en sit kuitenkaan lähtenyt irrotteleen. ;)

    VastaaPoista
  2. Aika hyvin on samat aatokset, ja lohdullista kuulla, että en ole ainoa :) Tämä näytti olevan tarjouksessa Sokoksella (itse ostin Aleksi 13:sta ja normaalihinnalla).
    Tänään hypistelin korvakoruja ja ajattelin jos niissäkin irrottelisi. Mutta odotan ensin sitä hetkeä kun rohkaistun laittamaan tuon puseron päälleni, vielä ei ole rohkeus riittänyt :)

    VastaaPoista