lauantai 26. huhtikuuta 2014

Mitä on tehty?

Elämän rytmi on välillä turhankin kiireinen. Ja joskus harmittaa kun en ehdi tänne päivittämään kuulumisia kovin aktiivisesti. No, harrastushan tämä on, että siinä mielessä on turhaa kokea huonoa omaa tuntoa. Mutta kun tähänkin haluaisi panostaa. Kun aikaa on joskus vapautunut, mutta ei ole ollut energiaa tarpeeksi lenkkeilyyn olen silloin ottanut bloggausaikaa, pääasia että joskus on aikaa harrastaa, oli harrastuksen muoto sitten mitä tahansa. 

Tästä tulikin mieleeni, että mikä luetaan harrastukseksi. Olen aina (noin 7-vuotiaasta saakka) sanonut yhdeksi harrastuksekseni lukemisen. Joskus olen kuullut vähättelyä siitä, että lukeminen ei olisi harrastus. Vaikka se ei tapahdu kodin ulkopuolella eikä siinä tule hiki, on se silti harrastus. Siitä saa voimaa, oppii uutta, vie ajatukset pois arjen asioista. Ja kaiken lisäksi se on periaatteessa ilmaista. Jos käyttää kirjastoa, eikä kerrytä myöhästymismaksuja (niin kuin minä toisinaan). Ja tällä kriteeristöllä myös bloggaaminen on harrastus. Ja kiva harrastus onkin :)

Mutta nyt tähän viikonloppuun. Viikonloppu aloitettiin ulkoilulla. Perjantai-illaksi oli varattu liput Kaija Koon keikalle. Infernaalisesta väsymyksestä huolimatta jaksoin lähes aamuun saakka. Kello taisi olla lähemmäs viisi kun pään sain viimein tyynyyn. Keikkakaverina oli ihana siskoni. 

Fillarikausi avattu

Sisko loihti meille ihanan iltapalan
 Ilta oli onnistunut ja keikka aivan mahtava. Mieletön karisma Kaijalla ja mikä naisenergia, sopii kaikkien naisten idoliksi. Oman elämän käänteet ja ratkaisut antavat ihan uuden näkökulman kappaleisiin. Puhuttelevia ja koskettavia, omakohtaisia.

Aamupalalla (noin klo 13) olikin sitten vähän arkisemmat eväät. Mutta parvekkeella nauttien se oli todellakin bueno.



Iltapäivällä hain pojat hoidosta ja suuntasimme kaupan kautta kotiin. Olin jo aikaisemmin suunnitellut meille rentoa ja mukavaa viikonloppua. Liikaa kiirettä, liian vähän aikaa olla. Yhteinen leffahetki on siihen mitä parhain lääke. Ja asianmukaiset eväät tietysti.


Äidin oma namikippo. Salmiakkia, laksitsia, suklaata ja muutama hedelmäinen.



Ensi viikkoon ja vappuun liittyvä velvoite hoidettiin myös tänään, nimittäin vappupallot. Pojat saivat valita mieleisensä ja niin kuin aina, niistä riittää ihan käsittämätöntä iloa.



Pallolle piti näyttää maisemia, se myös katsoi meidän kanssa leffaa :)

Sellaista meillä eilen ja tänään. Huomenna vielä uusi, rento päivä. Toivottavasti teillä on ollut kiva päivä!

Ihanaa lauantai-iltaa!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti