perjantai 26. syyskuuta 2014

Miniloma mökillä


Sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan. Minä lähdin  tässä tannoin oma-aika-varkaisiin. Tuli mahdollisuus viettää vanhempieni mökillä yksi yö, ihan yksin. Ja arvatkaa mietinkö kahta kertaa käytänkö tämän mahdollisuuden? No en. Onneksi muutama elementti mökkiolosuhteissa tuki yksin yöpymistä. Ei keskellä metsää ja ulkovessa pihapiirissä. Näillä mentiin, ja niin nautin.




Ilta kului saunaa lämmittäessä ja yleisessä fiilistelyssä. Olin ja nautin. En avannut koko iltana telkkaria tai radiota. No okei, vähän someen piti hehkuttaa autuutta.
Tästä taitaa tulla tapa, niin hienoa se oli. 
Ja puitteet olivat mitä parhaimmat.








Millaisia irtiottoja te harrastatte?
M

2 kommenttia:

  1. Oma vähän arkisempi, mutta helpommin toteutettava irtiottoni on kaupunkireissu bussikyydillä! Luxusta? Kyllä.

    Konseptiin kuuluu siis kiireetön lauantaipäivä, bussilla keskustaan. Iki-ihanassa Turun kaupungin kirjastossa luuhaaminen, fiilistely ja lukeminen trendikkäillä keltaisilla sylimäisillä tuoleilla, kengät pois jalasta ja risti-istuntaan kirja tai lehti sylissä. Aah! Siitä ehkä suuntana punnitse ja säästä kauppa, suklaapäällysteisiä taateleita ja luonnonlakua, napostelua kaupoissa kiertäessä. Tai vaihtoehtoisesti teesammiollinen sekä leivos kahvilassa ja ohikulkevien ihmisten pällistely, pysähtyminen elämään. Torin kautta kotio ilman kiireen tuntua.

    Pieneksi on ihmisen ilot menneet ;)

    VastaaPoista
  2. Niistä pienistä iloista on otettava kaikki irti :) Hyvältä kuulostaa sinunkin irtiottosi.

    VastaaPoista