keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kaksistaan

Kun lapsia on enemmän kuin yksi, on kahdenkeskeinen aika vain yhden jälkeläisen kanssa harvinaista herkkua. Ei niissä hetkissä tehdä välttämättä mitään  kovin ihmeellistä, mutta tärkeitä nämä hetket ovat, uskoisin että kaikille osapuolillle.

Eilen Isompi meni kaverin synttäreille ja meille Pienemmän kanssa vapautui laatuaikahetki Tampereella. Aikaa oli alle kaksi tuntia. Mitä me sitten teimme. Ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Minä halusin käydä yhdessä lempikaupassani, Indiskassa ja kahvia piti myös saada. Kierrettiin parissa kaupassa ilman ostoslistaa ja sitten kahvilaan jätskille.

Yleensä jos lasten kanssa olen muualla kuin ruokakaupassa, on silloin puolenmetrin mittainen pakkohankkia-lista. Ja yleensä silloin pitää ostaa Isommalle vaatetta (lue: tuskallista kaikille). Nyt me haahuilimme kirjkaupassa pitkän tovin, katseltiin ja ihmeteltiin vain. Indiskasta halusin ostaa kynntilöitä ja minun mittarilla repäisevät korvikset oli myös hakusessa. Molempia löytyi. Vai mitä mieltä olette?

Kuin karkkeja


Nämä menevät leikkokukista

Lahjahuivin kanssa yhteensopivat


Ja lopuksi sinne kahvilaa, josta löytyi myös leikkipaikka.
Kiva reissu, leppoisa. Ja palaute tuli seuraavana päivänä: "äiti mennään taas joskus sinne samaan paikkaan missä käytiin jätskillä!"




Leppoisia loppuviikon päiviä teille!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti