tiistai 15. heinäkuuta 2014

Helsingissä

Halusin mahduttaa kesään edes pienen reissun minun ja poikien kanssa. Viime syksy ja kevät olivat melko raskaita meille kaikille ja päällimmäisenä on mieleen jäänyt kiire, väsymys ja riittämättömyys. Sen vuoksi halusin päästä poikien kanssa johonkin pois kotoa, ilman velvoitteita ja tehdä yhdessä mukavia juttuja.

Koska budjetti ei ollut suuri, päätin että lähdemme parin yön reissulle Helsinkiin. Ja ihan hotelliin yöksi. Entisenä helsinkiläisenä kaupunki oli luonnollisesti helppo ottaa haltuun ja reitit olivat valmiiksi tuttuja. Tyttö voi lähteä Helsingistä, mutta Helsinki ei tytöstä. Sinne on aina yhtä ihana palata!

Kohteiksi ajattelin Suomenlinnaa ja Luonnontieteellistä museota. Lisäaktiviteetteina olisi ratikka-ajelut, ravintolassa syöminen ja yleinen hengaaminen. Lisäbonuksena Helsinkiin saapuminen junalla. Elämyksiä siis kerrassaan!

Kaupunkilomailu lasten kanssa ei välttämättä ole se rentouttavin, mutta täytyy kehua minun matkalaisiani. Hienosti jaksoivat. Suunnittelin ohjelmaa lapsilähtöisesti, mutta halusin minäkin saada matkasta jotain itselleni. Mielestäni tässä onnistuimme, kaikilla oli mukavaa.


 Ensimmäisen matkapäivän pääkohde oli Suomenlinna. Siellä kierreltiin ja katseltiin. Luolat olivat aluksi vähän pelottavia, mutta äiti rohkeana meni ensimmäisenä ja todisti että ei ole mitään pelättävää. Tykit uppoaa aina poikiin, niissä oli kiva kiipeillä.
Reissukolmikko

Palaute päivästä oli: on ollut mukavaa, hyvin olet suunnitellut reissun :)
Ilta kuluikin sitten hotellihuoneessa fiilistellessä ja vaahtokylvystä nauttiessa. Pienet on matkaajien ilot!

Seuraavassa postauksessa lisää kuvia ja matkaraporttia.

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti