sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Hoodeilla

Se on lomalla sellaista, että aika menee johonkin. Koneen ääressä tulee oltua vähemmän, mutta kamera kulkee melkein aina mukana. Tosin aina ei jaksa ottaa kuvia ja miettiä kuvakulmia. Mutta yleensä kyllä.

Lupasin edellisessä postauksessa raportoivani meidän retkestä. Kuvasaldo jäi pieneksi kun retkikohteessa olisi pitänyt maksaa 5e kuvausluvasta! 
Missä me sitten kävimme? Otin loman tavoitteeksi käydä lähialueella paikoissa joissa ei ole ennen käynyt, trendikästä lähimatkailua siis. Ajattelin, että naapuripitäjässä Tampereella oleva vakoilumuseo voisi olla pojista mielenkiintoinen kohde. Sinne siis suuntasimme.

Huomaa lippiksen takana vakoileva Pienempi

 Museo on aika pieni ja nopeasti sen kiersimme. Itse olisin viihtynyt tekstien äärellä pidempäänkin, mutta museokaverit olivat vähän hätäisempiä. Oli kuitenkin kiva kohde ja vähän jotain erilaista. Hauskin ja mieleenpainuvin seuralaisten mielestä oli äänen muunnin. Se nauratti vielä jälkeenpäin :)Autolle kävellessä suuntasimme äidin toiveesta vielä Tallipihalle ihmettelemään. Poikia se ei jaksanut kiinnostaa ja äidin pysähtely kuvaamaan ei jotenkin ollut seuralaisista motivoivaa.Symppis

Katsotaan mitä muuta uutta kesän aikana koemme.
Jännittävää suven jatkoa!

M
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti