perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vanha Rauma

Heipsan!
Nyt on retki tehty. Ja kyllä oli kiva päivä. Sää oli mitä mainioin, seura taattua laatua, kohde oikein viehättävä. Ajatella, että meillä on sellaisia helmiä kuin Vanha Rauma. Ehkä ihanin vanhakaupunki missä olen käynyt. Jotenkin tosi viehättävä. Ja tällaisissa kohteissa lähes kaikki tuntuu viehättävältä, jopa pieni ruokakauppakin. 


Zen-teetä pitäisi ehkä ostaa syksyä varten?


Talot olivat myös viehättäviä. Ei se mitään vaikka räystäät ei ehkä olleet suorassa ja lumen kasauspaikkoja ei ollut mietitty. Ei se meitä haitannut, me vain ihastelimme miettimättä yhtään mitään järkevää. Tässä asiassa vain ulkonäkö ratkaisee.



Rahaa kului tällä reissulla vain syömiseen ja leivoskahveihin. Ja jäätelöön. Vaikka oli ihania putiikkeja ja alennusmyyntejä. Ei ollut ostopakkoa, kun ei ollut ostotarvettakaan. En siis ostanut mitään. Mutta ei se reissusta huonoa tee. 

Kaksi parsaa ristissä

Yeah, juuri näin.

 Jos pitäisi valita tälle päivälle sana tai tunne. Se olisi levollisuus. Matkakohteessa oli hyvin levollinen tunnelma. Ja mielestäni ihmissuhteet ovat parhaimiillaan levollisia. Ei tarvi pingottaa, saa olla sitä mitä on.

Viimeinen kuva kiteyttäköön fiiliksen.


Levollista loppuviikkoa!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti