maanantai 6. lokakuuta 2014

Arkivapaa

Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut hyvin. 
Itse päätin viime viikolla, että pidän maanantain vapaata. Olen lucky girl siinä mielessä, että pystyn itse määrittämään osittain työkalenteriani. Lauantain olin töissä ja päätin pitää tämän päivän vapaata kun mitään sovittua ei kalenterissa ollut. Ensinnäkin yhden päivän viikonloppu ei vain riitä kotiarjen pyörittämiseen. Viikoloput ovat sitä aikaa kun täytetään jääkaappi ja tehdään ruokaa valmiusvarastoon sekä pestään pyykkikoria pienemmäksi. 


Toisekseen lapsille arkivapaa on herkkua. Eskarilainen sai olla "puokkari" ja koululaista oli kotona odottamassa äiti ja pikkuveli. Ihana päivä, luulen että tuli kaikille tarpeeseen.
Aamulla tein kävelylenkin samalla kun vein pienemmän eskariin. Kotona join rauhassa lisää kahvia, kävin kaupassa ja kirjastossa. Ja iltapäivällä tein litran sämpylätaikinan. Ei kai sitä parempaa arkea voisi ollakaan.

 Eilinen sunnuntai oli myös todellakin rela. Sai nukkua pitkään ilman kellon soittoa.
Sainkin inspiraation lähteä hakemaan syyskukkia parvekkeelle. Pelargoniat saivat viimein lähteä, vaikka sitkeästi ne lasitetulla parvekkeella viihtyivätkin. 

Joo-o, edellisestä kampaajakäynnistä on vierähtänyt tovi...

Kun melko monen pähkäilyn jälkeen tarvittavat kukat oli saatu valittua, päätimme lähteä kahville. Mutta voi, suunniteltu kahvila olikin sunnuntaina suljettu. Kotona ei ollut mitään valmista ruokaa joten suuntasimmekin syömään. Tuttuun ravintola Nw Yorkiin Tampereella. Tuolla on muutaman kerran tullut käytyä. Ravintola sattui olemaan reitin varrella ja päätimme mennä tuttuun ja hyväksi havaittuun paikkaan. Mutta täytyy sanoa, että nyt pääsi yllättämään. Annos oli todella maukas, aikaisemmin ei ollut jäänyt mitään tajunnan räjäyttävää muistijälkeä. Mutta nyt oli maut kohdallaan. Suosittelen, hinta-laatu-suhde kohdallaan.

 
Tänään vapaapäivänä laitoin parvekkeen syysasuun. Siitä sitten toisella kertaa, kun pääsen kuvaamaan aikaansaannostani. Olen erittäin tyytyväinen syyshuoneeseeni. Jospa siellä pian voisi ensimmäiset glögit juoda :)

Kivaa viikon jatkoa teille!

MEi kommentteja:

Lähetä kommentti