lauantai 10. tammikuuta 2015

Lomakooste

Kävin läpi loman aikana otettuja kuvia ja ajattelin tehdä niiden pohjalta pienen koosteen. Ja lupaan, että tämä on viimeinen kerta tästä aiheesta. Joulu 2014 on taakse jätetty ja seuraavaan on vielä aikaa. Ja kooste siksi, että kameraan ei ole kummoisiakaan kuvia päätynyt erilaisista tilanteista. Tässä asiassa yritän tsempata tänä vuonna. Viime vuonna opettelin kuvien muokkausta ja tänä vuonna lupaan petrata kuvaamisessa. Jostain syystä myös ne kuvat joissa itse olen, on pääsääntöisesti luokattoman huonoja ;) Olen myös vähän huono pyytämään kuvaamaan itseäni, saati sitten olla niissä edes jotenkin edustava. Se edustavana oleminen ei tosin ole kuvaajasta kiinni, vaan kohteesta.

No mutta asiaan siis.
Joulu tuli vietettyä kotosalla. Syöden, ulkoillen ja rauhoittuen. 


Yritettiin myös perhepotrettia, mutta huonolla menestyksellä. Tästä leikattu osa porukkaa pois. Voisi kyllä julkaista kuvasarjan niistä poistetuista otoksista, on jokseenkin hilpeää materiaalia.


Vuosi vaihtui suurin piirtein samalla teemalla. Taas kotona ja Isomman mielestä "ihanan rentoa".  Ja taas syötiin.Loma lopetettiin Caribian kylpylässä ja arki aloitettiin rentoutuneena.
Hei hei loma ja tervehdys arjen rutiinit!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti