perjantai 9. lokakuuta 2015

Arkipalat

Hei vaan ja hurraa!
 En tiedä miltä pitäisi tuntu, mutta tajusin äsken, että minulla alkaa 20 min päästä viikon loma! Siis loma, että ei tarvitse aamulla herätä aikaisin ellei halua ja parasta on se, että kalenterissa ei ole merkinitöjä kuin maanantain kohdalle. Suunnitlemia toki on, katsotaan kuinka monta niistä toteutuu.

Ennen lomamoodi-aiheita kootaan taas viikon palat yhteen:

Viikon fiilis. Ei ehkä saisi sanoa, mutta sanon kuitenkin. Viikon fiilis on joulun odotus. Olen havainnut ensimmäiset "ihanaa joulu on tulossa"-ajatukset. Vielä en ole asian eteen tehnyt oikestaan muuta kuin ajatustyötä, mutta joulunviettopaikka on jo mietitty. Ja tilattu lumipeite pienellä pakkasella.

Viikon lause. "Ihana ilma". Kaikki jotka olen kohdannut tällä viikolla, on saanut osansa tästä huumaavasta tunteesta, siitä, että syksy vaan on niin ihana. Ja tällä viikolla se on todellakin näyttänyt parhaat puolensa.Viikon vaate. Liittyen edelliseen, villakangastakki. Viime syksynä ostin uuden takin ja miten ilahduin kun sen taas päälle laitoin. Ja heti yhdet kehut keräsi. Se vaan on niin ihana.

Viikon stalkkaus. En tiedä harrastaako tätä muut, mutta minusta on erittäin mielenkiintoista katsoa ruokakaupassa mitä ihmiset ostavat. Erityisen viihdyttävää se on pikkukaupassa, jossa tehdään täydennysostoksia. Huvitan itseäni kuvittelemalla ihmiselle tarinoita ostosten perusteella. Ja mitä esimerkiksi omista ostoksista (maitoa, sokeria ja korppujauhoja) pystyi päättelemään?!

Viikon ammatillinen kehittyminen. Jatkokoulutus Helsingissä ja dialogisuus. Taas sain uusia eväitä omaan työhön. Onnea on työ, jossa saa kehittyä ja kehittää. Joskus välillä liikaakin, mutta pääasiassa mukavaa.

Kuva on vanhasta Aamulehden valituskalenterista, johon on listattu valituksen aiheet valmiiksi joka kuukaudelle. Nyt on jo lokakuu, mutta muistellaan vähän syyskuun aiheita :)

Sellaisin aatoksi kohti viikonloppua!

M

1 kommentti:

  1. Tip tap vaan sullekin? Joko glögiä saa kaupasta, vai nytkö pitäisi olla viime vuodelta jemmassa?
    Toi valituskalenteri pitää nähdä kokonaisuudessaan, turha sitten jokaista asiaa itse valittaa kun vaan lukea siitä ja vetää ruksi eteen. Säästää itseään valittamiselta.

    VastaaPoista