torstai 15. lokakuuta 2015

Uutta kotiin

Pari sanaa sisustamisesta.
Olen joitain vuosia sitten ollut innokkaampi sisustaja tai ainakin sisustuksen suunnittelija. Mutta tässä nykyisessä kodissa ei juurikaan ole mahdollisuuksia tehdä isoja muutoksia ja kaikki palikat ovat aika hyvin kohdillaan. Tyyli ja värit ovat löytyneet ja tärkein osa sisustusta on se, että taravat olisivat kutakuinkin paikallaan. Ikkunoiden pesu myös tekisi ihmeitä, jospa siihen voisin ryhtyä lomalla. Kenties.

En juurikaan osta kotiin mitään "sisustusjuttuja". Sohvatyynyihin vaihdan päälliset pari kertaa vuodessa, mutta nekin pääsääntöisesti kaivan vanhoista kätköistä tai ostan muutamalla eurolla uudet. Olisi joskus kiva tavata sellainen himosisustaja ja kuulla ajatuksia. Ja onko heillä massiiviset varastot joissa säilöä kaikke sitä tavaraa. Sisistuslehtiä luen vanhasta tottumuksesta ja tykkään katsella niitä ihania kuvia. Mutta eipä niistä itselle juurikaan mitään tartu. Ja kuten sanoin, tällä hetkellä mahdollisuudet inspiraation toteuttamiseen ovat rajalliset.

 Mutta usein syksyllä (ja keväällä) tulee se tunne, että jotain pientä uutta olisi kiva saada. 
Ja en pidä kohtuuttomana joskus sohvatyynyjä tai kynttilälyhtyjen paikkaa vaihtamalla muuttaa oman kodin sisustusta.Vierailin paikallisessa (ja ainossa) sisustuskaupassa ja tein pari mielestäni maltillista hankintaa. Pitkään olin haaveillut monessa blogissa ja lehdessä olevista pallovaloista ja nyt ne ostin. Katsotaan sitten miten hyvin onnistuin valitsemaan värit palloihin ja mihin ne lopulta päätyvät, mutta eiköhän niille paikka löydy. Lisäksi löysin kivan päällisen sohvatyynyyn.
Mutta esittelen ne sitten in action, kunhan saan tartuttua toimeen. 

Siihen saakka sisustusnurkka hiljenee ja palataan taas uusin aihein!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti