torstai 26. helmikuuta 2015

Lomamoodissa

Hiphei ja hurraa, tää olis nyt lomalla :) Eilen oli jotenkin syyllinen olo, että ei ole töissä vaan kotona. Vaikka tietääkseni ne työpaikalla ovat tietoisia poissaolostani, ainakaan ei ole soiteltu perään.

Loma menee ihan kotosalla ja kuluu se aika kuulkaas näinkin. Päätin, että tästä tulee leppoisaa ja virkistävää. Pari elementtiä pitää olla kohdillaan, että siihen päästään.
a) vain yksi ohjelma/päivä. Muuten tulee kiirettä ja sitä nimenomaan en halua lomalla
b) jonkinlaisesta päivärytmistä täytyy pitää kiinni. Eli ajoissa nukkumaan ja ajoissa ylös. Ja ulkoilua joka päivä.
Aika simppeliä, mutta vaikuttaa toimivan. Ja haaveena ehtiä myös lukemaan. Vaikka ihan faktisesti aikaa menee perushommiin: ruuanlaittoon, pöydän kattamiseen ja siivoamiseen yms. kyllä te tiedätte. Mutta pieniä hetkiä sieltä ja täältä, kirja tai kutimet käteen, niin se riittää. Suuria ei nyt tavoitella.

Eilen toteutin poikien toiveen ja mentiin Ideaparkkiin. Pojat olivat enemmänkin shoppailu-tuulella, saivat ostaa omilla rahoillaan jotain pientä. Molemmat tekivät ostokset lelukaupan sijaan kirjakaupassa. Muistikirjat ja uusia kyniä :) Itse en ostanut mitään. Ei ollut tarvetta ja seuralaiset olivat vähän kärsimättömiä.

Tänään käytiin leffassa nauramassa uusi Late Lammas-elokuva, kaikkia nauratti.

Ja huomenna se loman pakollinen tuska eli siivouspäivä. Valitettavasti loma-aika on ainoa jolloin siihen on kunnolla aikaa. Jospa se kuitenkin täyttää hyvän loman kriteerin, kivempi aloittaa arki.

Palataan,
M

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ollut melko ohjelmoimaton loma. Eiköhän taas jaksa arkirallia. Mut,mut mut...onko Läckbergiltä jotain uutta???

    VastaaPoista
  2. Lainasin jonkun vanhan Läckbergin jota en ollut vielä lukenut, Kivenhakkaaja oli teoksen nimi. Ja kyllä, lyhyellä lomalla less is more :)

    VastaaPoista