sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sweet Sunday

Työn täyteisen viikon jälkeen viikon ainoa vapaapäivä tuntuu taivaalliselta. Erityisesti 10 tunnin yöunien jälkeen herääminen auringonpaisteeseen. Voiko paremmin vapaapäivä alkaa. Ensi viikko on töiden osalta myöskin tiivis, jospa tämä päivä antaisi virtaa ja lataisi akut uutta viikkoa varten. Ja lisäyksenä vieltä, että tykkään työstäni. Vaikka välillä mietin kuka hullu haluaa tehdä tälaista työtä jossa ei todellakaan ole kahta samanlaista päivää ja kiireet kasautuu aina muutamille kuukausille. Mutta se onkin se juttu. Tylsistyisin 8-16 työssä, jossa pitäisi olla aina samassa paikassa. Levottomalle sielulle sopii liikkuva ja vaihteleva työ, vaikka se joskus paineita aiheuttaakin.

Aurinko tekee ihmeitä energialle. Ja aurinko paljastaa laiminlyönnit siivouksessa. Mutta kumman vaikutuksen otamme itsellemme? Onko lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä. Päätin, että tänään se on puoliksi täynnä!


Tällä viikolla iski myös tooodella paha neuloosi :) Kaikki kyseisestä oireyhtymästä tietävät mitä se tarkoittaa. Silloin ei lasketa keskeneräisiä töitä vaan sormet syyhyävät aloittamaan uutta. Pari iltaa meni surffatessa ja etsiessä mallia ja lankoja. Kun löytyi toinen, ei ollutkaan lankoja saatavilla. Sitten sovellettiin. Ja jotain on jo syntynyt.Tänään oli pakko hyödyntää mahtava talvisää ja lähdettin lasten kanssa pulkkamäkeen. Ja aamupäivällä tajusin myös, että tänäänhän on laskiaissunnuntai. Eikä pullista tietoakaan. Mutta koska olen inspiraatio-ihminen, sain kuin sainkin leipomis-inspiksen. Ja yleensä pullan ainekset kaapista löytyvät. Ulkoilun jälkeen ruokaa valmistaessa tein pullataikinan ja syönnin päälle pyöräytykset.

Mansikkahillo ja kermavaahto. Ja kas, meillä olikin tarjolla laskiaispullaa. Päivän päätteeksi kävin palauttamassa leffan vuokraamoon ja samalla pesettämässä auton. Lopputulos +-0. Sain suklaalevyn kaupanpäällisiksi pesulakeikasta, mutta auton antenni jäi pesulan lattialle. Kuka niitä nyt aina muistaa irrottaa....?


Paljon on ehditty yhden vapaapäivän aikana ja tunnelma on pysynyt pääosin leppoisana. Nyt vielä pari kierrosta neulomista ja sitten iltatoimille koko konkkaronkka.

Iloa alkavaan viikkoon!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti