torstai 25. kesäkuuta 2015

Räiskyvän harmaata

En vain osaa. Vähän on yritystä, mutta ei oikein onnistu. Siis se värien käyttö vaatteissa. Vaatekaupassa hyökkään heti valkoisten puseroiden luo, tumman sininen saa katsomaan toisenkin kerran ja sinivalkoiset on pakko hypistellä. Ja harmaa vetää aina puoleensa. Onhan siinä puolensa, vaatteet mätsää aika hyvin yhteen. Kukallinen pusero ja leopardipöksyt ovat piristyksenä, mutta muuten mennään tutulla linjalla. 

Ja kun katson esim. omia Pinterestin vaatteisiin liittyviä tauluja, on yleisilme melko neutraali. Se vain miellyttää silmää, mutta toisaalta tuntuu välillä kovin tylsältä. Olen vähän rohkaistunut revittelemään koruilla, ehkä se toimii totutteluna värikkäimmille vaatteille. Kenties.
 
Olen etsinyt itselleni maxi-mekkoa. Mutta tehtävä osoittautui haasteelliseksi. Jos on leveyttä riittävästi, sitten viistää helma maata. Ja lähtökohtaisesti ne on tehty sellaisille spagetin mallisille naisille. Ei tällaisille hmmm... kurvikkaimmille. Mutta etsintä tuotti tulosta. Olisin halunnut jonkun hillitynvärikkään ja ilmavan, mutta ei onnistunut. Ostin sitten harmaan :) Mutta päätin, että se pitää asustaa. Ja sitten ryhdyin revittelemään. 
Ja kyllä, tästä saattaa tulla kesän monikäyttöisin vaate. Sandaalien ja bikinien kanssa rannalla, koruilla ja laukulla vähän siistinpään menoon soveltuva. Toisin sitä siistimpää menoa taitaa olla vähemmän, mutta hyvä olla repertuaaria jos jotain yllättävää ilmaantuu.

Laukku oli pihistys-versio vähän hienommasta käsilaukusta. Mangon alesta parilla kympillä sai oikein soman ja toivottavasti monikäyttöisen laukun. Enää puuttuu vain lomarusketus ja ne bileet :)

Värikästä loppuviikkoa!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti