tiistai 16. kesäkuuta 2015

Uuups...

Hupsheikkaa! Olipa yllätys kun vilkaisin omaa blogia... täällä olikin jotain epämääräisiä postauksia ilmaantunut. Polyvore-sivusto oli julkaissut tallentamani kuvat bloggeriin postaukseksi. Poistin ne ja nyt ollaan taas normaalissa päiväjärjestyksessä.

Jotenkin ei nyt tapahdu mitään ihmeellistä tai sellaista, jossa kameraa kuljettaisin mukana. Viikot menevät vauhdilla ja viikonloputkin ilman sen suurempia panostuksia. Eli täälläkin ollaan keskitytty lähinnä arkipalojen kokoamiseen. Jospa juhannuksen yötön yö inspiroisi kuvaamaan ja ilmat suosisivat kuvaamista.




Koska vaatekaappini edustaa edelleen klassista (tylsää) värilinjaa, olen keksinyt revitellä korvakoruilla. Viime viikolla löysin muutaman euron ale-hintaa hippihenkiset renkaat, jotka saavat kelvata kesäiloitteluksi. Tosin minulla on tässäkin rajoite. Olen ollut jotenkin taipuvainen ajattelemaan, että silmälasien kanssa ei voi käyttää roikkuvia korviksia. Älkää kysykö mistä moinen, mutta olen päättänyt antaa rajoitteiden olla ja käyttää juuri sellaisia korviksia kuin sillä hetkellä tuntuu :)
Hyvä plääni, eikö vain?!

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti