maanantai 17. elokuuta 2015

Rapurallaa

Tervehdys alkavaan viikkoon!
Viikonlopun touhut takana ja uusi viikko polkaistu käyntiin. Viikonloppu meni hujauksessa ja ohjelmoidusti. Lauantaiaamu valkeni varhain Pienemmän jalkapalloturnauksen merkeissä. 7.30 starttasimme auton kohti turnauskaupunkia ja valmiina kannattamaan junioreita. Vaikka kellon soidessa vähän harmitti aikainen herätys vapaapäivänä oli kuitenkin mukava nauttia ihanasta ilmasta ja jalkapallon ilosta pienten futaajien kanssa. 

Illan ohjelmaksi oli sovittu rapujuhlat siskoni luona. Turnauksesta kotiuduttua alkoi pakkaaminen illan viettoon, koska tarkoitus oli jäädä yöksi. Siinä kohtaa kun saavuimme kotiin, ei olisi ollut yhtään voimia miettiä yökyläkamppeita ja muita. Mutta kummasti sai virtaa kun hetken oikoi itseään sängyllä ja ummisti silmänsä. Kynnet sain lakattua kyläpaikassa kummitytöltä lainatulla kynsilakalla :) Että oli sitten rapujen väriin sointuvat kynnet, tottakai!

 
Ilta oli oikein mukava. Ravut tulivat syötyä ja seura oli hausaa. On myös aina hauska tutustua uusiin ihmisiin, vieraana olivat siskoni naapureita ja juttu luisti kaikkien kesken kuin vanhoilla tutuilla konsanaan. Elokuun ihanat lämpimät illat ovan niin tunnelmallisia, että mekin sitkeästi valvoimme aamuyön puolelle. Eilen sitten uni kutsuikin hyvissä ajoin ja samalla linjalla jatkettaneen tänäänkin.

 
Onneksi elämässä riittää juhlia ja ensi viikonloppuna on luvassa ystävän tuparit tyttöjen ilta-teemalla. Sitä ennen tehdään tästä viikosta hyvä arkiviikko! Eikö?

M

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja kiitos seurasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Parhaamme tehtiin ja siihen se riitti, niin kuvien kuin seurankin suhteen :)

    VastaaPoista