sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pullapäivä on hyvä päivä

Joutilaisuus on ihanaa. Mutta harvoin minä kuitenkaan ihan tekemättä osaan olla. Jos ei muuta niin luen jotain tai kudon sukkaa. Mutta se tunne ja mahdollisuus olla tekemättä ei mitään. Joku on sanonut, että luovuus syntyy tylsyydessä. Siksi on myös hyvä antaa lapsillakin olla välillä tylsää. Kun on niitä eimitääntekemistä-hetkiä, lapset kyllä keksivät jotain puuhaa hetken päästä. Ja aina voi katsoa telkkaria.

Minulla on ollut ihana, joutilas viikonloppu. Tiesin tämä tulevan ja etukäteen hekumoin sillä mitä kaikkea ehtisinkään tehdä ja nauttia maksimaalisen tehokkaasti näistä kallisarvoisista päivistä. Mutta en ole listalta tehnyt oikeastaan mitään. Eilen siitä vähän panikoin, mutta nyt sunnuntain ollessa jo iltapäivässä asia ei haittaa yhtään. 

Sitä paitsi joutilaisuus sai minut motivoitumaan leipomisesta. Olen  myös viettänyt aikaa harrastukseni (eli blogin ja valokuvaamisen) parissa, ulkoillut, leiponut eilen 4 pellillistä sämpylöitä, ollut sosiaalinen (soittanut 4 puhelua), ja tänään ulkoillut. Että ehkä sekin jotain on. Ja siis ne pullat vielä tänään. Ja bataattilinssimuhennos (hyvää!).

 Päivän leipomisteema oli siis pulla. Aina yhtä hyvää.


Lähtötilanne

Lopputulos

Maukasta viikon alkua!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti