maanantai 27. huhtikuuta 2015

Uuteen viikkoon

Ihanaa viikon alkua! Se on vappuviikko ja sitä myöden tällä viikolla starttaa myös uusi kuukausi. Tämä kevät on tuntunut tulevan sanonnan mukaan todellakin keikkuen, jospa toukokuu olisi jo lämpimämpi.

Viime viikko meni hektisesti ja arkipalatkin jäi kokoamatta. Perjantaina tsemppasin ja reippaasti olin viemässä kuopusta futis-treeneihin. Ajoissa oltiin, mutta väärällä kentällä. Ei muuta kuin takaisin autoon ja kiireen vilkkaa toiselle puolen pitäjää sille oikealle kentälle. Vähän myöhästyttiin ja suunnitelmat kaupassa käynnistä muuttui, mutta samapa tuo, elämää tämä vain on. Vauhdikasta sellaista :)Lauantaiana oli kodin ja koulun päivä eli ajoissa ylös ja konkkaronkan kanssa ulkoilemaan ja pelaamaan yhdeksi koulupäiväksi. Mukava päivä ja kiva puuhailla yhdessä koululaisen kanssa ja samalla vaihtaa kuulumisia luokkakavereiden vanhempien kanssa. Pienempi sai myös ylimääräisen kouluun tutustumis-päivän samalla. 

Kotiin tullessa koneelinen pyykkiä ja sitten taas kyläilemään illaksi siskon luo. Pojat jäivätkin sinne yökylään eli luvassa oli rauhallinen aamu sunnuntaille. Iltaohjelmaksi riitti kaksi jaksoa Gilmoren tyttöjä kera lämpien voileipien.
Ja taas lisää pyykkiä koneeseen. Sunnuntaina sitten suntasimme vanhemmilleni syömään ja hakemaan pojat kotiin. Ei kuulkaas ehdi kyllästymään ja pitkästymään tässä vauhdissa. Kesäloma häämöttää ja sitä myöden myös meno rauhoittuu.Joskus tulen kaipaamaan näitä vuosia, siksi yritän myös pysähtyä ja nauttia elämänmenosta ympärillä. Kunnes on taas aika mennä. 

Vauhdikasta viikon alkua!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti