torstai 2. huhtikuuta 2015

Relaa baby, relaa

Pääsiäinen häämöttää jo nurkan takana ja ekat mämmit syöty. Vähän heräteostoksena ostin kaupasta mämmiä. Ajattelin ensin, että syön vasta pyhinä, mutta kai kiirastorstai jo lasketaa? Ja kun esikoinenkin siitä tykkää, niin nautiskellaan jo nyt. Ja voi taivas, kuinka hyvää se olikaan. Ainoa oikea seuralainen on Flora Vanilla siihen kylkeen. 

Miten erilaiselta tuntuu, kun tietää että edessä on normaalia pidempi vapaa viikonloppu. Oikeastaan otin jo varaslähdön ja olen tänään vapaalla. Mutta pienemmän vein päiväkotiin. Tiedän, että se on moraalisesti arveluttavaa, mutta joskus oma jaksaminen täytyy laittaa etusijalle. Ehdin käymään kaupassa ja liikkumassa. Ja kun haen lapseni, olen levännyt ja minulla on aikaa touhuta heidän kanssaan. Oikeastaan win-win-tilanne siis.



Pääsiäinen menee reissussa, mikä sekin on ihanaa. Ei tarvitse miettiä mitä söis (koska se on yleensä se tuskaisin osuus) ja pääsee valmiiseen pöytään. Ja lisäksi tiedän, että ruoka on myös hyvää. Kiireettömyyttä, hyvää seuraa ja ruokaa. Eipä sitä paljon muuta tarvitse.

Pääsiäsistä en ole kotiin juurikaan laittanut, kun täällä ei ketään ole. Vähän ohraa kylvin ja ja... Totesin, että onneksi Suomen maanviljelys ei ole minun harteillani. En ymmärrä miksi se ei minulta onnistu. Osa ei lähtenyt itämään kunnolla, kaksi pientä kippoa jaksoi kasvaa ihan hyvin, mutta muut eivät. Ensi vuonna taidan laittaa ihan sitä rairuohoa, ohrat jääkööt muille. Pajunkissoja sentään on vähän lasipurkissa ja lapsilta jääneitä virpomisoksia. Niillä mennään tällä kertaa.

Olo on levollinen, rentoutunut ja odottava. 
Kaukosuhteen hyvä puoli on se, että toista ehtii kaipaamaan ja jälleennäkeminen on aina ihana <3 Huomenna taas nähdään ja saadaan istua monta tuntia autossa ja vaihtaa parin viikon kuulumiset ihan kasvotusten. Mikään sovellus ei korvaa lähellä ja vieressä oloa.




Mutta nyt pyykkejä kuivumaan ja odottamaan esikoista koulusta kotiin. 
Ihania pitkiä pyhiä teille, ollaan taas kuulolla!

M


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti