perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viikon arkipalat

Taas ollaan tässä kohtaa viikkoa. Eli aika koota viikon arkipaloja yhteen. 
Työviikko ei ole vielä ohitse, huomenna on koko päivän koulutus, mutta onneksi en ole yksin vastuussa koko päivästä vaan meitä on muitakin. Varmasti kiva päivä tulossa.

Viikon helpotus. Poliisilta tullut kirje nostatti hien otsalle. Tässä taannoin välähti ensimmäistä kertaa elämässäni valvontatolppa ja jännittyneenä odotin postia. Kirje sisälsi varoituksen ja nuhtelut. Ei sakkoja. Huh. Ja minä oikeasti ajan aika rauhallisesti (ellei ole kiire, mutta sitä yritän välttää, kiirettä siis)

Viikon keskustelu. Oli ehdottomasti kehityskeskustelu. Hyvä keskustelua työn sisällöstä ja sen tekemisestä. Ja hyvä esimies osaa kehua oikeissa kohdissa :) Minulla on kiva työ ja huippu työkaverit, siksi tulee myös "tulosta".




Viikon epämukavuusalue. Tää on helppo. Isompi lapsi sai uuden puhelimen ja kaikki siihen liittyvä on minun epämukavuusalueella. Sen hankinta eli varaaminen liikkeestä ei mennyt ihan putkeen, mutta selvisin. Vaihdoin netissä liittymätyypin sekä aktivoin uuden sim-kortin. Enkä hermostunut vaikka koko ajan oli sellainen fiilis, että  mäinhoantätä ja muaeikiinnosta. Mutta nyt on onnellinen lapsi uuden luurinsa kanssa ja minä olen taas voittanut itseni. Hyvä minä. 

Viikon kysymys. Miten ihanalta tuntuu kun joku kysyy sinulta "Oletko onnellinen"? Kuinka usein kysymme tuollaista kysymystä ja niin, että aidosti haluamme kuulla vastauksen siihen. Tästäkin keskustelusta jäi hyvä mieli joka lämmittää edelleen. Se tunne kun joku tajuaa ja osaa vielä kysyä oikeat kysymykset.




Viikon oma aika. Uuden kirjan aloittaminen. Niin kuin monesti, ruuhkaa pukkaa. Sain kirjavinkkaus kollegaltani uuden romaanin lainaan. Eli taidan lukea sen alta pois, että saan sen eteenpäin. Luvassa mahtavia lukuelämyksiä.

Viikon nauru. Erityisesti Isomman höpinät ja jutut hauskuutta aina. Miten hauska ja kiva tyyppi siitä onkaan tullut. Lapsen kasvaessa palkitsevinta on nähdä kasvu ja seurata vierestä millaiseksi persoona muodostuu. Pienempi on ehkä vielä vähän mysteeri, mutta kyllä tietyt piirteet huomaa hyvinkin selvästi. Äitiinsä tullut monessa asiassa ja ehkä siksi iskee välillä kipinää.


Ps. Kuvat eivät taaskaan liity tähän viikkoon mitenkään. 
Paitsi, että lauseet "Rise & shine" ja "Zen again" ovat aina ajankohtaisia :)
 
 Toivottavasti sulla on ollut kiva viikko ja vielä kivempi viikonloppu!

M


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti