keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Reissukassin pakkaaminen

Pienten ja vähän isompien reissujenkin tekeminen on ihan kivaa. Mutta pakkaaminen tai pikemminkin vaatteiden miettiminen on minulle tuskaa. Vaihtoehtoja on liikaa, säätilat ovat epävakaat ja mistä voin tietää mitä haluaisin pukea vaikka sunnuntaina. Se, että ei jää viime hetken inspiraatiolle tilaa pukeutumisen suhteen, taitaa olla suurin ongelma itselläni.

Erilaiset listat ja suunnitelmat auttavat tässäkin. Niinpä pitää vain miettiä ohjelmat, katsoa säätiedot ja rakentaa niiden ympärille toimiva kokonaisuus. Periaatteessa siis helppoa, mutta valinnan vaikeutta se ei poista. Vappuviikonloppuun on luvassa rentoa olemista, kyläilyä ja teatteri-ilta. Ja säätila sitten? no sellainen perinteinen vaihteleva. Näillä parametreilla tein pari kollaasia siitä, mitä kassiin pakkaisin.Casual 


Matkalle ja siihen rentoiluun casualia. Viimein olen uskaltautunut käyttämään revittyjä farkkujani, vähän opettelua se on kyllä vaatinut. Niiden kaveriksi voi sitten yhdistellä melkein mitä vain. Sain vinkin yhdistää niihin jotain tuttua ja turvallista, jos siis aluksi epäilyttää, että uskaltaako.

Kylään lähtiessä farkkuihin lisätään vähän siistimpi pusero ja kengät. Mukaan ehkä kuitenkin varuiksi hame, jos sää oikein hellii. Mutta se vaatii sitten taas toiset kengät. Hmmm... ehkä mietin vielä tämän setin kohdalla.
KyläilemäänLauantai-illalle on varattu teatteriliput ja se onkin kaikista hankalin pukeutumisen kannalta.
Sataako vai paistaako, mennääkö kävellen ja millainen on lämpötila. Että siinä on pulmaa kerrakseen yhdelle tytölle. Yhden hahmotelman tein parilla vaihtoehdolla, riippuen säätilasta. Ja mukaan ehdottomasti lämmin takki.


 
Teatteriin Sellaiset olisi suunnitelmat pakkaamisen suhteen. Väreillä en osaa edelleenkään revitellä. Neutraalit värit on helppo yhdistellä keskenään. Laitetaan vaikka kynsiin pinkkiä, niin saadaan väriä :)

Mitä mieltä olette asuista?

Ps. Olen tehnyt näitä kollaaseja enemmänkin, mutta niiden liittäminen blogiin onkin sitten ihan oma kuvio. Jos kaikki ei ole kohdallaan, johtuu se puuttellisista HTML-koodaustaidoistani :)

Palataan!
M

 

2 kommenttia:

  1. Moi! Kurkkasin tänne pitkästä aikaa. Hienoja asuja ja hauskasti otettu kuvat.Näyttää tyylikkäältä

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)
    Kollasit on tehty Polyvore-sivuston kautta ja kuvat on otettu netistä, eli itse en ole kuvannut. Mutta on näissäkin ollut vähän pipertämistä.
    Ja pakkaussuunnitelmat on mennyt jo moneen kertaan uusiksi ;)

    VastaaPoista