sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Juhlat juhlittu

Juhlat ovat aina kivoja, mutta tämä juhlien jälkeinen ilta hiljaisuudessa palkitsee. Voi tyytyväisenä todeta leipomusten onnistuneen, vieraiden viihtyneen ja sankarin olleen maailman onnellisin. Jospa arki vähän helpottuisi kun tulevan ekaluokkailaisen ei enää tarvitse jännittää sitä tärkeintä kysymystä, saako hän puhelimen ja millainen se mahtaa olla? Kyllä, toive on täytetty. Ja nyt sitten opetellaan yhdessä, sääntöjä lähinnä, tekniikka on otettu lasten osalta haltuun. Äiti vielä vähän ihmettelee :)

Liekö ollut synttärijännitys syynä vai mikä, mutta viime päivät ovat Pienemmän kanssa olleet haastavia. Kiukkua, uhmaa ja tiuskimista. Suoraan sanottuna rasittavaa ja sai kaikkien pinnan kiristymään. Mutta tänään illalla täällä on ollut vain onnelinen ja hyväntuulinen lapsi.

Aamu aloitettiin viemällä päivänsankarille aamupalaa sänkyyn. Leipä, mehua ja mokkapalaa. Siitä saa hyvät energiat. 



 Leipomukset onnistuivat ihan kivasti. Eikä kukaan sanonut ainakaan minun kuullen, että aina tätä samaa kakkua. Hyvää oli ja todellakin makeaa, mutta mango tuorejuusto toimi oikein hyvin. Ja koristeena myös iäikuiset rakeet. Mitä sitä hyvää muuttamaan.








Ehkä olisin yhden vapaapäivän tähän viikonlopun jatkeeksi voinut ottaa, mutta onneksi on luvassa pari lyhyempää viikkoa. Pään kävin nollaamassa lattarilenkillä (eli Spotifyn lattarilista taustalle pauhaamaan) ja nyt on hyvä fiilis aloittaa uusi viikko. Jäi hyvä mieli koko päivästä!
Ja ensi viikonloppuna saa ottaa rennosti. 
Synttärikakuista on hvyä siirtyä pääsiäisen herkkuihin.

Innostunutta viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti