maanantai 23. maaliskuuta 2015

Sairastupa-päivä

Hellou beauty ones!
Jep jep, olipas rehvakas tervehdys takatalviseen viikkoon :) En mitenkään kylmyydestä huolimatta suostu laittamaan saapikkaita enää jalkaan, mutta villakangastakki on kyllä pidettävä vielä käyttövalmiina. Ja niinhän se on, että kevät keikkuen tulevi ja jotain sään petollisuudsestakin muistan kuulleeni. Johtuneeko siitä kevätsäästä vai mistä, mutta vietämme pienemmän kanssa sairastupa-päivää. Aamulla herätessä lapsi tuntui enemmän kuin unilämpöiseltä ja valitteli huonoa oloa. Päätin pitää hänet kotona, jospa yksi huilipäivä taltuttaisi kevätflunssan.

On leikittu legoilla, pelattu ja sitä rataa. Puuhaa siis riittää kotona olevillakin. Pantomiimia, legoilla rakentamista, peliaikaa medialaitteilla. Pyykkiä ja myslin tekoa. Kuluuhan se päivä näinkin.Koko päivä yökkäri päällä tekee ihmeitä kenelle tahansa ja pikkupotilas oli illalla jo melko lailla virtaa täysi. Eli huomenna jatkuu arkitohinat.

Sain minäkin itsestäni jotain irti ja on tehty lohikeitto loppu viikon ruokintaan, kylvetty rairuohot, viimeistelty synttärikutsuja ja kaupassa kipaisin myös. Tehokas päivä!

 

Viikonloppuna saatiin viimein vanha ikkuna seinälle koristeeksi. Pikku hiljaa ja vähitellen, koti alkaa näyttämään siltä, että täällä asutaan muuta kuin väliaikaisesti.

Auringonsäteitä viikkoosi
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti