perjantai 27. maaliskuuta 2015

Viikon arkipalat

Kirjopyykissä alkaa uusi postaus-sarja, tai ainakin ajattelin tehdä tästä toistuvan. Koko blogihässäkin perustin sillä ajatuksella, että voin johonkin kuvailla ja kuvailla nimenomaan arkea. Ja tietty sitä juhlaakin, mutta arkea elämässä nyt vain on enemmän. Kaikkea kivaa tapahtuu vähän huomaamatta ja viikon aikana kuulkaas ehtii pohtimaan, huomaamaan ja kokemaan hurjan määrän asioita. Niitä ajattelin koota näihin arkipalat-postauksiin. Parempaa nimeä en sarjalle keksinyt eli mennään ainakin toistaiseksi tällä.

Tättädätätätäää.... nyt lähtee:

Viikon haaste. Lapsien sairastuminen. Ensin Pienempi sairaana maanantain, tiistai normisettiä ja sitten Isompi kotona keskiviikon ja torstain. Eli säätämistä, työmenojen siirtämistä, perumista ja tekemättä jättämistä. No, ne työt odottavat kyllä, siitä ei huolta. Mutta nyt vaikuttaa siltä, että terveitä olemme kaikki.

 Viikon havainto. Se, että auton merkki vaikuttaa siihen onko kiire vai ei. Ajan työn vuoksi paljon ja arkihavaintoni mukaan audikuskeilla tuntuu olevan suurin kiire päästä ainakin ohi. Ja valkoiset autot yleensäottaen ovat myös kiireisten kuskien ohjaamia. Eli Ford sopii leppoisaan elämään oikein hyvin.



Viikon työilo. Ihanat ja voimaannuttavat kohtaamiset vapaaehtoisten kanssa. Onni on työ, jossa työpäivän jälkeen voi lähteä kotiin voimaantuneena ja täynnä intoa :)

Viikon oma-aika. Ei ollut. Mutta lasketaanko se 15 min jota lukee kirjaa ennen nukahtamista?

 Viikon sääntö. Kirjastosta saa lainata vain yhden lukukirjan kerrallaan. Ajattelin ottaa uuden kirjastosäännön käytöön itselleni. Muuten rohmuan niitä kirjoja ja suurin osa jää lukematta. Saa nähdä auttaako. Let's see!

Viikon unohdus. Isomman koe perjantaina. Ei muistanut kumpikaan. Koska lasten pitää itse muistaa kokeensa? Vai onko se koskaan mahdollista. Epäilen, että tässä perheessä äidin on ne(kin) muistettava.

Viikon heräteostos. Lapselle sukkia ostaessa löysin mielestäni ihanan hippihenkisen puseron 50% alella. Oli pakko, ei vaan voinut vastustaa. Lupaan käyttää.

Sellaiset arkipalat tällä viikolla. Seuraavalla kerralla jotain muuta. Jospa nyt hetken telkkaria ja sitä myöden sitä puuttunutta omaa aikaa.

Ihanaa viikonloppua!
M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti