perjantai 13. maaliskuuta 2015

Camilla Läckberg: KivenhakkaajaMiksi luin: Satuin kirjastossa bongaamaan Läckbergin jota en ollut vielä lukenut. Olisikohan nyt kaikki luettu? Luulen, että joku on vielä lukematta.

Mistä on kyse: Niin kuin Camillan kirjoissa aina, tarina liikkuu kahdessa tasossa. Peruskuvio on se, että tapahtuu murha. Ja kirjailija on liittänyt siihen jonkun menneisyyden juonteen. Tässäkin kirjassa tarinan vanhempi osio alkoi vuodesta 1923. Läckbergin hienous on se, miten nämä eri ajassa kulkevat tarinat liittyvät toisiinsa.Miltä nyt tuntuu: Hyvältä. Kirja oli viihdyttävä ja teksti sujuvaa. Jos ei anna pienten epäuskottavuuksien häiritä, nämä ovat kelpo dekkaria. Tosin sieltä kevyemmästä päästä. Mutta liian jänniä kirjoja en uskalla edes lukea.


Miksi sinä lukisit: Tämä on ihan täydellinen lomakirja. Viihdyttävä ja mukaansa tempaava eikä lopu heti kesken. Camilla Leckbergin ystäville tuttua ja taattua. Ja uusille lukijoille hyvä kirja aloittaa. Kirjoissa kulkee sivujuonena päähenkilöiden oma elämä, mutta kirjojen lukemisjärjestyksellä ei oikeastaan ole väliä
Mukavaa viikonloppua kaikille!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti