maanantai 9. maaliskuuta 2015

Projekti etenee

Tervehdys uuteen viikkoon! 
Vitsit mikä energia auringosta tulee. Talvikengät ja -takit tekisi mieli viskoa parvekkeelta alas ja julistaa kevään saapuneeksi. No, jospa ei kuitenkaan. Sitä paitsi syksyllä ostamani villakangastakin piti olla monen vuoden sijoitus, että vien sen mieluummin pesulaan :) Mutta nahkaisia tennareita on jo ulkoilutettu ja eilen oli autoillessa nahkatakki päällä. Siit se lähtee.

Niin kuin lähtee projektikin taas vähän etenemään. Aika lailla vuosi sitten tuskailin poikien huoneen suhteen, että tarttis jotain tehdä. Postauksen aiheesta löydät täältä.
No, olen pohtinut, pähkäillyt ja tuskaillut. Paras ratkaisu olisi isompi asunto ja pojille omat huoneet. Mutta se on ylellisyyttä josta vain haaveilen, joten pakko elää tämän tilanteen kanssa ja tehdä ne muutokset mitä tehtävissä on. 

Parin päivän sairaslomalla oli aikaa miettiä ja löytää inspiraatiota. Ja löytyihän sitä. 
Ja yleensä se tietää reissua Ikeaan :) Lisää säilytystilaa, kodikkuutta ja tunnetta siitä, että tämä on Koti. Niitä lähdettiin hakemaan. Osa löytyi Ikeasta, osa omien korvien välistä.


Ostokset näyttävät jotenkin tylsiltä. Joskus on ostettava tylsiä juttuja, jotta suuret linjat näyttää paremmilta. Loppustailauksessa voi sitten piipertää. Tai loppustailaus hoituu miljoonalla lego-ukkelilla :)

Osa muutoksista on jo toteutettu, osa odottaa vielä. Ja taidan lanseerata uuden ilmeen kerralla. Tähän mennessä olen erittäin tyytyväinen ja asukkaat tykkäävät myös. 


Palataan,
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti