perjantai 4. syyskuuta 2015

Arkipalat


Viikon uusi termi. Aikatauluakrobaatti. Eikö ole aika hyvä? Itse keksin, että sellainen minä juurikin olen. Pitää kurottautua tuonne ja venyä tänne, tiedättehän? Sitä se arki on, aikatauluakrobatiaa, että ehditään pakollisiin, on lapsille ruokaa ja joku joka sitä ruokaa tekee/lämmittää ja työtkin tulee siinä sivussa tehtyä. Taas on käytetty luovuutta ja kas, homma jotenkin paketissa.

Viikon kysymys. Miten sulla voi olla jo niin isoja lapsia? Heh... syntymäpäivän kynnyksellä otan tuon kohteliaisuutena.


Viikon kaato. Ei liity keilaukseen, viiniin eikä irtosuhteisiin :) Vaan siihen, että alkava flunssa on kaatanut sänkyyn joko aikaisin yöunille tai työpäivän jälkeen päiväunille. Mutta kyllä nukkuminen on vain aina yhtä ihanaa. Tautia on liikkeellä, joten pysykää te terveenä.

Viikon innostus. Aika hienoa, että viikon innostus tuli juuri perjantaina. Olen mukana koulutuksessa ja kouluttautumassa aiheeseen johon liittyy mielenkintoista teoriaa omista ja toisen tunteista ja käyttäytymisestä. Ihan arkipäiväisiä juttuja, mutta jotenkin niin unohdettuja. Tällä matkalla oppii koko ajan uutta ja tänään sai olla kuuntelemassa koko päivän asiantuntijaa joka sai jokaisen kuulijan mukaansa. Paljon heräsi ajatuksia ja sai taas uusia oivalluksia. Mahtava matka, joka on vasta alussa.


Viikon yllättävä kohtaaminen. Olin kuluttamassa aikaa junan vaihdon yhteydessä ja tapasin tutun ja pääsinkin kyydillä kotiin. Yllättävät kohtaamiset saavat aina hyvälle tuulelle, on niin hauska törmätä tuttuihin. Samalla tuli vaihdettua kuulumiset ja olin kotona vähän suunniteltua aikaisemmin. Loistohomma sekin!

Viikonlopulle on luvassa lauantaille töitä ja illaksi rentoa kotona chillailua hyvässä seurassa ja hyvän ruuan kera. Ikään kuin synttäreiden juhlistamista. Ja sunnuntaina kokoonnumme isommalla porukalla syömään perhepiirissä. Eli ruokaa ja ihmisiä on tämän viikonlopun teema. Palataan vaikka ruoka-aihein seuraavan kerran ;)

Iloa alkavaan viikonloppuun!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti