sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Uuteen viikkoon

Heipä hei ja leppoisaa sunnuntaita!

Nyt ollaan palattu reissusta kotiin ääni käheänä. Perjantai-aamuna mietin tovin, olenko siinä kunnossa, että voin ollenkaan lähteä. Niin paljon sattui kurkkuun ja erityisesti päänsärky oli jäätävää. Mutta totesin, että enenmmän saattaa harmittaa jos jätän välistä ja annoin itselleni luvan ottaa rennosti eli nukkua hytissä kaikki vapaa ajat. 
No, rennosti on otettu, mutta nukuttu vähän vähemmän. Tuloksenä pientä pihinää silloin kuin suusta pitäisi tulla ääntä. 

Mutta hauskaa oli ja mahtava olla osa koko sitä porukkaa. 
On meillä hieno yhteishenki valtakunnallisessa järjestössä. Tuttuja ympäri Suomea ja naurua riittää aina.
Mielelläni tekisin tähän kivan koosteen Tukholmasta, mutta jätän toiseen reissuun. Oli minulla kamerakin mukana ja kotiin unohtunut lista kaikista kaupoista joissa halusin käydä. Tuloksena nolla valokuvaa ja nolla Tukholmasta ostettua coolia vaatetta tai sisustustavaraa. Tuli ähky siitä kaikesta, kaikkea oli niin paljon ja kun ei oikeastaan tarvitse mitään, niin ei sitä sitten kai löydäkään mitään. Helpompaa ostaa niistä tutuista ja pienemmistä liikkeistä.Tai mitään ja mitään... Laivan myymälä osoittautui ilmeisesti minun mittakaavaan sopivaksi ja sieltä sitten tein löydön. 
Jota en oikeastaan tarvitse, mutta ei takerruta nyt siihen.
Taxfree-myymälän osalta minulla oli pari tarvittavaa juttua; ripsiväri ja itseruskettava kasvovoide. Myymälässä olikin aika hyvä vaateosasto ja mukaan tarttui ihana valkoinen pusero. Ja muistaakseni olen ajatellut jotenkin niin, että yhtään valkoista puseroa en enää tarvitse. J
oo-o, joskus periaatteet tulee syötyä aika kevyesti.

Ai niin... Mitä tulee edellisen postauksen teemaan eli toimiko suunnitelma pakkauksen osalta? Voin todeta, että toimi oikein hyvin. 
Yksi pusero jäi käyttämättä, mutta ehkä on hyvä olla vara-vaate. Eli taidan seuraavalla vastaavalla kerralla käyttää samaa kavaa.

Täällä pyykkikone laulaa taustatahteja arkeen.
Lupasin lapsille pannaria ilta-palaksi, joten siirryn laittamaan sen uuniin!

Mukavaa arjen aloitusta ja palataa!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti