perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ollaan jouten, makoillaan....

Vielä raporttia viime viikonlopulta, vaikka nyt on jo uusi perjantai :)
 
Jos lauantai on puuha-päivä, on sunnuntai sitten lepopäivä. Silloin yritetään olla mahdollisimman rela ja nukutaankin ehkä vähän pidempään.Yleensä ei mitään erityistä ohjelmaa, oleilua vain ja uuteen viikkoon valmistautumista.

Viime sunnuntaina oli poikkeus ja ohjelmaa luvassa. Kuvat paljastakoot, missä tuli käytyä.Jos yhtään on kiinnostunut populääri kylttyyristä, niin pitihän tuo käydä katsomassa. Oli ihan mielenkiintoinen ja itsellä monipuolisti käsitystä A.W:n taiteesta. Seuralaisen kanssa naurettiin vaahtosammutinta katsoessa, että onko Andy tuonkin suunnitellut, mutta se taisikin kuulua kiinteistöön.

Nälkähän siinä sitten tuli ja reissun kruunasi valmis ruokapöytä 2h+k -ravintolassa. Aina yhtä hyvää ruokaa tuolla. Suosittelen!
 Ei ole sunnuntai täydellinen ilman Gilmoren tyttöjä. Joulupukki on tosi ihq ja toi koko tuotannon lahjaksi. Ne on niin parhaita tyyppejä (joulupukki ja Gilmoren tytsit). Tämä sarja vaatii kyllä herkeämättömän huomion, dialogi on sen verran nopeaa. Ja nokkelaa. Nokkeluuksia minä rakastan.
 


Olisiko tässä viimeisessä kuvassa kiteytettynä jotain olennaista vapaapäivästä?
Mutta se on kuulkaa perjantai ja uusi viikonloppu edessä.
 Eikä minua väsytä. 
Mitä ihmettä?!

Muksaa viikonloppua teille!

M
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti