perjantai 7. maaliskuuta 2014

Viikko sitten

Heipparallaa!
Postaustahdista voisi päätellä, että pyykkäri downshiftaa, mutta pyykkäri on vain työssäkäyvä äiti. Mutta hei, joskus on kivaa puuhaa. Niin kuin esimerkiksi viikko sitten.

Pidin perjantain vapaana ja pojilla oli hiihtoloma. Käytiin kyläilemässä ja näin hyvää ystävääni, jota pääsen tapaamaan melko harvoin nykyään. Mutta aina yhtä kivaa ja juttua riittää. Ja tarjoilut olivat huikean hyvät. Siitä teille myös kuvamaistiainen.


Nämä taisivat olla cappucino-ruutuja tai mitä lie, mutta ehdottomasti herkullisia.

Ja koska oltiin valmiiksi liikkeellä otettiin kaikki irti lähtemisestä ja suunnattiin yöksi Lahteen. Iltaohjelmana olikin talviurheiluelämys: Salpausselän kisat ja suurmäki. En ole mikään mäkihypyn intohimoinen seuraaja, mutta kun tilaisuus tuli, niin pitihän se käyttää. 

Ilta oli leuto, lunta ei juurikaan, suomalaisten menestys heikko ja väkeä vähän. Jos olosuhteet olisivat olleet toiset olisi kisatunnelmakin ollut enemmän tyyliä "suuren urheilujuhlan tuntu". Mutta oli hieno kokemus, kannatti tehdä tämäkin reissu.Katsomossa, tilaa riitti.

Päivä oli ollut touhukas ja pikkuväelle uni maittoi. Mutta kuinkas sitten kävikään... yöllinen oksennuksen siivous, kun pienemmällä olikin tullut paha olo. (on sit viitisnyt ottaa kuvaa)Myös kettu joutui/pääsi pesuun. Tosin käyttäjän mielestä se oli huono juttu, tuttu tuoksu oli vaihtunut puhtaan pyykin tuoksuun. Menee tovi, ennen kuin vanhat aromit saadaa siihen takaisin.  
Sitä odotellessa kohti uusia seikkailuja!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti