maanantai 10. maaliskuuta 2014

Telkkari-ilta

Kuten viimeksi kirjoitin, olen löytänyt valaistuksen kiireettömään arkeen. Tai no oikeastaan se on lähinnä mielen sisäistä kiireettömyyttä, mutta kuitenkin. Ja valaistuskin kuulostaa vähän yliampuvalta.

Eilen sain taas uuden huikeen idiksen. Monesti löydän itseni tuskailemasta haluttujen suoritteiden tekemisen ja ilta-ajan lyhyyden kanssa. Eli kun en ehdi katsoa telkkaria, lukea, harrastaa blogin pitämistä, neuloa, nukkua tarpeeksi jne jne... Siitä tulee tuskastuminen ja aikaeiriitämihinkään-paniikki.
No, ratkaisu on simppeli. Ei minun tarvitsekaan kaikkea tehdä yhden illan aikana. 

On lukuiltoja, on telkkarin katselu-iltoja, on blogi-iltoja ja on aikaisinnukkumaan-iltoja. Ja kas, paniikki on poissa. Ja jos esim. pääsee ajoissa bloggaamaan, saattaa bonuksena jaksaa vielä sängyssä lukea ja ehtiä ajoissa nukkumaankin. Mutta lähtökohtaisesti vain yksi teema/ilta Nerokasta!?Tänään on kuitenkin telkkari-ilta ja ohjelmistossa "Good wife". Jos vaikka jotain oppisi kun omat meriitit sillä saralla ei ole kovin vakuuttavia ;) 

Muksaa viikkoa teillekin!

M
 

1 kommentti:

  1. Juuri näin! Kun asia on poissa mielestä, ajatukset kirkkaana, ahdistus helpottaa. Toimii myös tekemättömien töiden kanssa, ovat paperilla eivätkä päässä sekoilemassa.

    VastaaPoista