perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ostoksilla

Sisäinen hamsteri ja elämän realiteetit kiittävät kun jotain saa halvalla. Tämä blogi ei ole niitä, joissa esitellään mitä kaikkea uutta on tullut ostettua itselle/lapsille/kotiin. Kotiin tulee tosi harvoin ostettua mitään, paitsi nyt on lastenhuoneen sisutaminen vaiheessa, eli siitä luvassa postaus.

Mutta viime viikonloppuna tein kivoja löytöjä ja ajattelin niitä tännekin jakaa. Lasten vaatteet yritän ostaa aina jonkilaisesta tarjouksesta/alesta. Aina ei onnistu kun iskee akuutti tarve ja isompi on jo vähän kranttu, että ihan kaikkea en uskalla ostaa valmiiksi varastoon. Pienemmälle voinkin ostaa varastoon odottamaan vähän isompaa vaatetta jos halvalla saa. Ja lauantaina kuule sain. Löytyi untuvatakki ensi talveksi. Alkuperäinen hinta 74.90e ja nyt 20e. Mukaan lähti, kassan kautta tietty :)




Body Shop oli lopettamassa liikettä ja kaikki oli -40%. Ei kun ostoksille. Ostin vain sellaisia mitä muutenkin tarvitsen ja käytän eli tarpeeseen, en ostamisen haluun.


Tuo Shea-voide on ihan lemppari, sitä menee pulloittain. Kädet on myös rasvauksen tarpeessa eli kaksi käsivoidetta, aurinkopuuteri ja "kiiltopaperia".

Lopuksi vinkkivinkki sisustajille ja Marimekon ystäville. Kierrän aina Marimekon palakangas-korit. Ja niin myös tälläkin kertaa. Aina ei löydä, mutta joskus natsaa. Nyt löysin poikien uudistuvaan huoneeseen kangasta tyynyihin. 
Ja tässäkin lappu -30%



Aika hyvät ostokset minun mielestäni, vai mitä tykkäätte?

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti