perjantai 15. toukokuuta 2015

Viikon arkipalat

Viikon oma hetki. Kampaajalla käynti. Olen vaihtanut kampaajaa ja nyt olen tainnut löytää omani. Hänellä on samansuuntainen ja selkeä näkemys siitä mikä sopii. Haluan kampaajan, joka osaa käyttää ammattitaitoaan eikä minun tarvitse päättää esim. värjäyksessä mitä tummuusastetta käytetään. Ja taas leikattiin muodikas bob (eli meille taviksille polkka-tukka). Ihanan ryhdikäs, kevyt ja helppo laittaa. 


Viikon rutiini. Olen kunnostautunut taas lukemisessa. Taas on yksi kirja luettu ja uutta haettu kirjastosta. Ennen nukahtamista ainakin muutama sivu kirjasta ja päälle makoisat unet. Rakastan niitä molempia, lukemista ja nukkumista.

Viikon luontohetki. Torstaina lähdimme poikien kanssa ulos. Oikein ei tahtonut löytyä kaikille sopivaa tekemistä, mutta sitten ehdotin, että otetaan virvelit mukaan. Ensimmäisellä heitolla koukku jumahti pohjaan ja siima piti katkaista, siitä siis lähdettiin. No, kalaa ei tullut, mutta ei se meitä haitannut. Rakennettiin majaa ja etsittiin keppejä. Lopuksi improvisoitiin sopivasta kepistä frisbee ja pelattiin frisbeegolffia niin, että erilaiset puskat ja kannot olivat "koreja". Ja siis heiteltiin sitä yhtä puun kappaletta. Eipä tuolla luonnossa välttämättä niitä valmiita virikkeitä tarvitse, aina keksi jotain tekemistä.
Viikon ääni. Aamulla herääminen sateen ropinaan. Sadepäivät ei noin niinkuin yleensä kuulu suosikkeihini, mutta siihen ropinaan on jotenkin kiva herätä. Olen myös jättänyt makuuhuoneesta tuuletusikkunan kaihtimet auki, ihana herätä siihen kun on valoisaa. Se on jotenkin lempeämpää kuin herätä pilkkopimeässä herätyskellon vaatimukseen.

Viikon odotus. Viikonloppuna häämöttävä tyttöjen tapaaminen. Aikaisemmin mainitsin, että saan rakkaan ystäväni taas lähelle ja nyt on aika viettää läksiäiset. Eli luvassa siis paaaljon puhetta, naurua ja iloa. Sitä ei voi koskaan olla liikaa.

Nyt vielä tavaroiden pakkaus ja kahvin hörppäys, täältä tullaan viikonloppu!
 Toivottavasti sinulla oli kiva viikko!
Ja nyt täältä tullaan viikonloppu!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti