perjantai 29. toukokuuta 2015

Arkipalat

Viikon veto. Ostin itselleni kahvakuulan. Ajattelin, että jos sillä lenkin jälkeen edes vähän vihtoo, on se tyhjää parempi. Mutta se on kuulemma myös hyvä ovistoppari. Nähtäväksi jää. Onneksi meillä ovet pysyvät auki ilman stoppariakin.

Viikon ilo. Tämä ihanaihana alkukesän luonto. Voiko olla kauniimpaa? Joka kevät tästä hullaantuu. Ja se tunne kun pääskyset ovat palanneet. Niiden lentoa voisi katsella illat pitkät parvekkeen sovalla makoillen.Viikon etappi. Pienemmän eskarin päätös. Josta kirjoittelinkin aikaisemmin. Aiheeseen liittyen kirjoitin edellisessä postauksessa.

Viikon kirja. Sain taas yhden kirjan luettua. Olen kunnostautunut tässä asiassa. Ja sen kirjan vuoksi myös myöhästyin maanantain palaverista aamulla. Haittakse?Viikon vaatekriisi. Jotenkin on ollut vaikea pukeutua. Mieli tekisi jo kesävaatetta, mutta ihan vielä ei sitten kuitenkaan. Mutta yleisesti ottaen olen melko tyytyväinen vaatekaappini sisältöön. Joka tilanteeseen on periaatteessa jotain. Sekin helpottaa, että pesee välillä pyykkiä :) Mutta loppuviikolla rohkaisin luontoni ja laitoin hameen ilman sukkiksia. Mikä ihana tunne. Jospa ne kesävaatteet voisi ottaa esille (ja siivota talvitakit naulakosta...)Viikko meni ihan hurjan nopeasti. Huomenna juhlitaan vielä isomman lapsen kevätjuhla ja sitten on aika päästää lapset ansaitulle kesälomalle. Kyllä sitä on odotettukin ja pitkän lomansa ovat lapset ansainneet. Minä seuraan sitten perässä lomani kanssa.

Iloa perjantaihin!

M

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti